20200728_184348.jpg

Aurajoki Cruising
90 € /1 tunti / max 8 hlöä

Kruisaile edestakaisin Aurajokea tai lähde lähisaaristoon.  Ruissalon Tapahtumatelakalta löytyvät  ravintolat, teatteri ja konsertit sekä vierasvenesatama. Kansanpuistossa voit nauttia hiekkarannasta ja herkutella kahvila-ravintola Villa PromenadessaTurun Pursiseuran satamassa Ravintola Ruissalon Maininki tarjoaa gourmet-tason ruokaa. Villa Kuuva tarjoaa aidossa huvilamiljöössä herkulliset kahvit sekä leivonnaiset. Hirvensalosta löytyy ASS ravintola Terrassen. Uittamon Paviljonki tarjoaa tanssia ja ruokaa sekä komeat maisemat.  Pyydä tarjousta omasta kruisailusta. Ota eväskori mukaan ja tarjoa ystäville unohtumaton retki Turun sydämeen. 

Catch&Release 60 €
30 min / max.8 hlöä

Paremmat näkymät_
JOKITAXI_PALVELUT7.png

Nappaa Jokitaxi lennosta...siis joesta kättä heilauttamalla, huutamalla tai soittamalla. Taxikyyti yhteen suuntaan, Tuomiokirkolta-Vierasvenesatamaan tai Marinan laiturilta-Ruissalon Tapahtumatelakalle. Noin puolen tunnin risteilyt 60 €. Kysy kipparilta mihin saakka pääsee. Catch&Release!

Lounasristeily

Vie asiakkaasi tai työtoverisi lounasristeilylle, pidä palaveri Aurajoella tai matkalla Ruissaloon. Ota omat eväät tai suunnista johonkin jokivarren ravintolaan tai Ruissalon makumaailmaan. Tarjoa eksotiikkaa ulkomaiselle vieraallesi. Esittele kotikaupunkisi uudesta perspektiivistä. Pyydä tarjous.

20200703_151243_edited_edited.jpg
JOKITAXI_PALVELUT6.png

Yllätä lahjakortilla

20200613_125344.jpg
JOKITAXI_PALVELUT3.png

Suunnitellaan yhdessä sopiva retki lähisaaristoon.

Turun lähisaaristo tarjoaa mahdollisuuksia vaikka kokopäiväretkeen. Ruissalon- tai Hirvensalon kiertoajelu vie kolmisen tuntia ja sopivilla pysähdyksillä retkistä saa enemmän irti. Omat eväät ja lähisaariston palvelut takaavat onnistuneen retken. Parainen, Villa Wolax ja Kakskerran tarjonta ovat vain venematkan päässä. Rantaretki ruuhkattomasti Saaronniemeen. Tutustu ruissalon tarjontaan https://100syyta.fi/alue/ruissalo 

Opastetut risteilyt Aurajoessa ja Ruissalon Huvilakierros 

Tutustu Aurajoen kultturimaisemaan opastetulla Aurajoki risteilyllä. Opas kertoo kaupungin historiasta ja rakennuksista Aurajoen varrella. Ruissalon Huvilakierroksella tutustut huviloihin ja niiden historiaan mereltä käsin. Omat eväät ja utelias mieli mukaan. Tiedustele aikoja ja hintoja.

Tutustu tästä Ruissalon tarjontaan. https://100syyta.fi/alue/ruissalo

Morsiuspari_edited.jpg
JOKITAXI_PALVELUT4.png

Hääristeilyt

Vietä unohtumattomat häät. Hääristeily Aurajoessa kruunaa juhlapäivän. Halutessasi saat myös hääkoristelun veneeseen. Aloita risteily vaikka Tuomiokirkolta pitkin Aurajokea, riisisade Kirjastosillalta, juhlapaikan laituriin ja juhlat jatkuvat. Mukaan mahtuvat hääparin lisäksi kuvaaja, morsiusneito ja bestman (max. 6 hlöä.). Suunnitellaan yhdessä elämäsi häät. 

• Aurajoki kruisailu
• Ruissalo
• Hirvensalo
• Lahjakortti
• Häät, polttarit ja synttärit
• Tuhkan sirottelu mereen
• Opastetut kiertoajelut

Jokitaxi_logo_round_nega.png

Tiedustele hintoja ja matkoja. Soita 040-2207868 tai lähetä sähköpostia alla olevalla kaavakkeella tai suoraan jokitaxi@gmail.com. Maksuvälineenä käy kortti ja käteinen. Tervetuloa.

Kiitos viestistäsi