Jokitaxi 50 €

/max 6 hlöä

Jokitaxin voit tilata joko soittamalla, kättä heilauttamalla tai huutamalla Aurajoen rannasta. Tee ystävien kanssa pieni sightseeing tai aja rantaravintolasta toiseen. Nauti Aurajoki ajelusta ja ystävien seurasta ainutlaatuisissa maisemissa. Pienet lemmikit matkustavat ilmaiseksi.

Aurajoki Cruising 90€/1 tunti /

max 6 hlöä

Cruisaile  kavereiden kanssa joella ja nauti näkymistä. Ajele Aurajoki päästäpäähän ja vähän kauemmaksikin, vaikka Ruissalon Telakalle tai kauemmas Saaronniemeen.

Tarvittaessa Jokitaxi pysähtyy jokivarteen nähtävyyksien ihailua tai ravintolassa käyntiä varten. Jokitaxilla tutustut kaupunkiin uudesta perspektiivistä.

Cruisailemisiin!

Ruissalon Telakka, Turun Pursiseura, ASS- ja Uittamo-paviljongit, Kansanpuisto 50-90€/

suunta/max. 6 hlöä  

Ruissalon Telakka on tapahtuma-, ravintola- ja venetelakka: Avelia sisustuspuoti ja cafe,  Zaké Pizzeria & WineBar, Telakan teatteri ja konsertit sekä vierasvenesatama. Turun Pursiseuran ravintola Maininki, ASS ravintola Terassen tai Uittamon paviljongit ja Kansanpuisto.  Kuljetamme myös polkupyörät mahdollisuuksien mukaan. Hirvensalosta ja Telakkarannasta kätevästi pizzalle.

Päiväretket lähisaaristoon,

pyydä tarjous

Lähisaaristo tarjoaa mahdollisuuksia. Ruissalossa Villa Kuuva tarjoaa mukavan kahvihetken. Tai ota omat eväät mukaan ja ajellaan Hirvensalon ympäri.  Rantaretki ruuhkattomasti Saaronniemeen. Kerro millaisesta veneretkestä olet haaveillut.

Tilaa soittamalla tai heiluttamalla käsiäsi

Tilaa soittamalla tai heiluta käsiäsi  kun näet jokitaxin. Huomattuani teidät tööttään ja poimin kyytiin. Voit varata Jokitaxin myös sähköpostilla. Tiedustele matkoja ja hintoja.

Turvallisesti omassa porukassa

Matkanteko on aina hauskempaa hyvien ystävien ja oman perheen kanssa. Jokitaxiin mahtuu max. 6 matkustajaa avotilaan, kajuutassa on tilat kolmelle . 

Kuljettaja on kapteeni

Odota rauhassa ja nouse veneeseen vasta kun kuljettaja antaa luvan. Kun vene on turvallisesti kiinni kuljettaja rahastaa matkan. Maksuvälineenä käyvät pankkikortit ja käteinen.

Tiedustele hintoja ja matkoja.

Soita 040-2207868 tai lähetä sähköpostia alla olevalla kaavakkeella tai suoraan jokitaxi@gmail.com

HUOM!

Jokainen on vastuussa vaatteidensa ja muun omaisuuden säilymisestä veneessä kyydityksen ajan! Jokitaxi ei vastaa kadonneesta omaisuudesta eikä ole löytötavaralain mukaan vastuullinen säilyttämään arvoisia löytötavaroita. Arvotavarat toimitetaan poliisille.

Jokitaxi  pidättää oikeuden muutoksiin. 

Jokitaxi Ms Aura 1

Eero Urmas

Lukoilantie 10 B14

20320 Turku

©Mainostoimisto Urmas Oy /www.mainosurmas.net

  • White Facebook Icon
  • White TripAdvisor Icon