top of page

Aurajoki ja saaristo

JOKITAXI PYSÄKIT

Jokitaxi ottaa kyytiin mistä vaan – kunhan se onnistuu turvallisesti. Jokitaxin kotisatama on Ruissalon telakka. Suosituimmat paikat nousta kyytiin ovat Tuomiokirkon puisto, Pinella, Kirjastosilta, Apteekkimuseo, Marina Palacen laituri ja Vierasvenesatama (Nooa) sekä Telakkarannan laituri.

JOKITAXI PYSÄKIT

Veneseikkailu lähisaaristoon

Tunnin risteilyn aikana tutustut Aurajoen kultturimaisemaan tai käyt kiertämässä Ruissalon Pikkupukin.

Reittiesimerkki: Turun Tuomikirkko - satama - Turun Tuomiokirkko tai Pikkupukin kierto Ruissalossa

Matkan varrella näet Aurajoen rannat ja ravintolat. Lomaile kuin paikallinen, sillä alue on muodostunut paikallisten olohuoneeksi Turun sydämessä!

 

Lisääntynyt tarjonta ja tapahtumat ovat tehneet Aurajoesta ja lähisaaristosta, lähinnä Ruissalosta entistä kiinnostavampia paikkoja. Ruissalontelakka, Ravintola Maininki, Kansanpuisto, Villa Kuuva, Myyntimiestensauna ja Ruissalo Spa/Hotelli ovat kaikki saavutettavissa myös mereltä käsin, lyhyen venematkan päässä Turun keskustasta.

 

Historialliset kohteet alkaen Tuomikirkolta ja päätyen joen alajuoksulle Suomen Joutsenen ja Turunlinnan kupeeseen tarjoaa kiinnostavan ja suojaisan reitin Turun merkittävimpiin paikkoihin ja nähtävyyksiin.

 

Pyrimme huomioimaan kaikessa toiminnassani ympäristön. Käytämme biodieseliä, hoidamme veneen huollon ympäristömääräysten mukaan, tuemme Pidä Saaristo Siistinä -yhdistystä.

Sisältää

  • Tunnin veneretken tunnelmallisella puisella taksiveneellä

  • Ammattitaitosen paikallisen kipparin

  • Omat eväät sallittu ja suositeltu

  • Lähtöpaikka ja reitti sovitaan tilatessa

 

Saatavilla 15.05.2023 alkaen sopimuksen mukaan.

Ruissalo

Ruissalon ravintolat tarjoavat saariston parasta antia.
 

Ruissalonkierto seikkailu

Ruissalo_palvelukartta.jpg

Ruissalonkierto kestää noin kolme tuntia.

Matkalla voimme myös pysähtyä eri kohteissa, Ruissalon telakka, Turun Pursiseuran ravintola Maininki, Kahvila villa Kuuva, Saaronniemen uimaranta ja kahvila. Ruissalon kylpylä tarjoaa myös mahdollisuuden uimiseen ja ruokailuun. Matkalla näemme Kukkariokiven. Kukkarokivi on Turussa Ruissalon luoteisrannan läheisyydessä sijaitseva Suomen suurin selvästi näkyvissä oleva siirtolohkare. Se on 27 metriä pitkä ja 17 metriä korkea kohoten 12 metriä merenpinnan yläpuolelle. Se on tunnettu nähtävyys ja rauhoitettu luonnonmuistomerkkinä vuonna 1965. Matkalla näemme hienoja puuhuviloita ja nautimme upeasta luonnosta. 

Häät ja risteily

Romattinen risteily hääparille kruunaa hääjuhlat!

Olen järjestänyt unohtumattomia risteilyjä onnellisille hääpareille. Hääparien kuljetukset ovat olleet kesän kohokohtia. Mukaan mahtuu hääparin lisäksi bestman ja kaaso sekä kuvaaja. Toisinaan mukana on vain hääpari, jolloin heille järjestyy omaa aikaa ennen juhlia. Rentouttava matka juhlapaikalle, pientä syötävää ja lasit shampanjaa tekevät matkasta unohtumattoman. Juhlista voi myös poistua tyylikkäästi jokitaxin kyydissä. Onnea kaikille kesän hääpareille!

TILAA RISTEILY / max 8 hlöä
90 € tunti: 1-3 henkilöä
120 € tunti:  4-6 henkilöä
140 € tunti:  7-8 henkilöä
LAPSET (alle 12 vuotiaat) ILMAISEKSI VANHEMPIEN SEURASSA!


Vietä syntymäpäivät, polttarit, häät ja muut juhlat Jokitaxin kyydissä. 

• Aurajoki kruisailu
• Ruissalo
• Hirvensalo
• Lahjakortti
• Häät, polttarit ja synttärit
• Tuhkan sirottelu mereen
• Opastetut kiertoajelut

Jokitaxi_logo_round_nega.png

Tiedustele hintoja ja matkoja. Soita 040-2207868 tai lähetä sähköpostia alla olevalla kaavakkeella tai suoraan jokitaxi@gmail.com. Maksuvälineenä käy kortti ja käteinen. Tervetuloa.

Kiitos viestistäsi

bottom of page