Aurajoki Cruising

90 € /1 tunti / max 6 hlöä

Tervetuloa nauttimaan Jokitaxin tarjoamasta puuveneen aidosta ja kiireettömästä tunnelmasta. Kruisaile edestakaisin Aurajokea tai lähde lähisaaristoon. Ota eväskori mukaan ja tarjoa ystäville unohtumaton retki Turun sydämeen. Risteily antaa ystäville tilaisuuden nauttia toistensa seurasta samalla kun maisema vaihtuu. Kruisailu Jokitaxin kyydissä on matka ulos arjesta, matka maisemiin ja uuteen seikkailuun turvallisesti omassa porukassa.

Nauti lähisaariston antimista. Ruissalon Tapahtumatelakalta löytyvät  ravintolat, teatteri ja konsertit sekä vierasvenesatama. Turun Pursiseuran satamassa Ravintola Ruissalon Maininki tarjoaa gourmet-tason ruokaa. Villa Kuuva tarjoaa aidossa huvilamiljöössä herkulliset kahvit ja leivonnaiset. Hirvensalosta löytyy ASS ravintola Terrassen. Uittamon Paviljonki tarjoaa tanssia ja ruokaa sekä komeat maisemat.  Pyydä tarjousta omasta kruisailusta.

Jokitaxin voit tilata joko soittamalla, sähköpostilla tai Aurajoen rannasta kättä heilauttamalla ja huutamalla . Tee ystävien kanssa pieni sightseeing tai aja rantaravintolasta toiseen. Nauti Aurajoki ajelusta ja ystävien seurasta ainutlaatuisissa maisemissa tai käy Ruissalon Tapahtumatelakalla syömässä. Pienet lemmikit matkustavat ilmaiseksi.

Yllätä lahjakortilla

Suunnitellaan yhdessä sopiva retki lähisaaristoon.

Turun lähisaaristo tarjoaa mahdollisuuksia vaikka kokopäiväretkeen. Ruissalon- tai Hirvensalon kiertoajelu vie kolmisen tuntia ja sopivilla pysähdyksillä retkistä saa enemmän irti. Omat eväät ja lähisaariston tarjoilu takaavat onnistuneen retken.  Parainen, Villa Wolax ja Kakskerran tarjonta ovat vain venematkan päässä. Rantaretki ruuhkattomasti Saaronniemeen. Autan lahjakortin suunnittelussa. Lahjakorttiin saa oman designin ja se voidaan toimittaa myös painettuna. Lahjaristeilyn ajankohta sovitaan lahjakortin saajan kanssa.

Opastetut risteilyt Aurajoessa ja Ruissalon Huvilakierros 

Tutustu Aurajoen kultturimaisemaan opastetulla Aurajoki risteilyllä. Opas kertoo kaupungin historiasta ja rakennuksista Aurajoen varrella. Ruissalon Huvilakierroksella tutustut huviloihin ja niiden historiaan mereltä käsin. Omat eväät ja utelias mieli mukaan. Tiedustele aikoja ja hintoja.

• Aurajoki kruisailu
• Ruissalo
• Hirvensalo
• Lahjakortti
• Häät, polttarit ja synttärit
• Tuhkan sirottelu mereen
• Opastetut kiertoajelut

Tiedustele hintoja ja matkoja. Soita 040-2207868 tai lähetä sähköpostia alla olevalla kaavakkeella tai suoraan jokitaxi@gmail.com. Maksuvälineenä käy kortti ja käteinen. Tervetuloa.

HUOM!

Jokainen on vastuussa vaatteidensa ja muun omaisuuden säilymisestä veneessä kyydityksen ajan! Jokitaxi ei vastaa kadonneesta omaisuudesta eikä ole löytötavaralain mukaan vastuullinen säilyttämään arvoisia löytötavaroita. Arvotavarat toimitetaan poliisille.

Jokitaxi  pidättää oikeuden muutoksiin. 

Jokitaxi Ms Aura 1

Eero Urmas

Lukoilantie 10 B14

20320 Turku

©Mainostoimisto Urmas Oy /www.mainosurmas.net