DSC04352.jpg

TILAA RISTEILY
alk. 90 € /1 tunti / max 8 hlöä

Risteile edestakaisin Aurajokea tai lähde lähisaaristoon.  Kansanpuistossa voit nauttia hiekkarannasta ja herkutella kahvila-ravintola Villa PromenadessaTurun Pursiseuran satamassa Ravintola Ruissalon Maininki tarjoaa gourmet-tason ruokaa. Villa Kuuva tarjoaa aidossa huvilamiljöössä herkulliset kahvit sekä leivonnaiset. Hirvensalosta löytyy ASS ravintola Terrassen. Uittamon Paviljonki tarjoaa tanssia ja ruokaa sekä komeat maisemat.  Pyydä tarjousta omasta kruisailusta. Ota eväskori mukaan ja tarjoa ystäville unohtumaton retki Turun sydämeen tai kauemmas.

RUISSALON TELAKKA
 

IMG_4386_edited.jpg

Vie asiakkaasi tai työtoverisi lounasristeilylle, pidä palaveri Aurajoella tai matkalla Ruissaloon. Ruissalon Telakalta löytyvät  ravintolat, teatteri ja konsertit sekä vierasvenesatama. Sisustuskahvila Avelia johdattaa sinut uusimpien sisustustrendien saloihin. Pizzeria Zake tarjoaa palkitut gourmet pizzat. Ravintola Tenlén BBQ Smokery -ateriat vievät kielen mennessään. Linnateatterin Fölin alta-esitys on kesän naurattavin esitys päättömästä päätöksen teosta. 

BOAT MENU
Ruissalon Maininki 

Taksiveneessä voi nauttia.JPG

Varaa itsellesi ja ystävillesi unohtumaton ilta Ruissalossa! BOATMENU tarjoaa loistavan ruoan ja venekyydin Turun keskustan alueelta Aurajoesta Ruissalon Maininkiin. Matkalla pullon kuohuvaa.

Perillä Mainingissa pääruoaksi valintasi mukaan kokonaisena paistettu Flank Steak tai kokonaisena  savustettu villilohifilee, paahdetut perunat sekä kastike. 

HUOM: lihaa ja kalaa 250-300g per syöjä. Ruoan kanssa pullollinen punaviiniä tai valkoviiniä. Jälkiruoaksi kahvi tai haudutettu tee. 

Illan päätteksi Katajaisen taksi kuljettaa sinut ja seurueesi takaisin Turun keskustaan! 

Tilaukset suoraan ravintola Mainingista, puh. +358 (0) 50 336 4460

Hääristeily

Kukat juhlistavat Jokitaxi
JOKITAXI_PALVELUT4.png

Vietä unohtumattomat häät. Hääristeily Aurajoessa kruunaa juhlapäivän. Halutessasi saat myös hääkoristelun veneeseen. Aloita risteily vaikka Tuomiokirkolta pitkin Aurajokea, riisisade Kirjastosillalta, juhlapaikan laituriin ja juhlat jatkuvat. Mukaan mahtuvat hääparin lisäksi kuvaaja, morsiusneito ja bestman (max. 6 hlöä.). Suunnitellaan yhdessä elämäsi häät. 

Jokitaxi_Ruissalo.jpg
JOKITAXI_PALVELUT6.png

Lahjakortti Jokitaxin risteilylle on toivottu lahja: syntymäpäivät, polttarit, äitienpäivä, vuosipäivät... Aina löytyy hyviä syitä lähteä kruisailemaan. Lahjakortin voi ostaa milloin vaan ja risteilyn ajankohta ja paikka sovitaan henkilökohtaisesti lahjan saajan kanssa. Kahden tunnin risteily on ollut suosituin lahjakortti. 

Ruissalo_palvelukartta.jpg

Saaristo on lähellä

Suunnitellaan yhdessä sopiva retki lähisaaristoon.

Turun lähisaaristo tarjoaa mahdollisuuksia vaikka kokopäiväretkeen. Ruissalon- tai Hirvensalon kiertoajelu vie kolmisen tuntia ja sopivilla pysähdyksillä retkistä saa enemmän irti. Omat eväät ja lähisaariston palvelut takaavat onnistuneen retken. Parainen, Villa Wolax ja Harjattulan golf tarjonta ovat vain venematkan päässä. Rantaretki ruuhkattomasti Saaronniemeen.

Tutustu ruissalon tarjontaan https://www.visitruissalo.fi/ 

Opastetut risteilyt Aurajoessa 

Turku Vanhakaupunki.png

Tutustu Aurajoen kultturimaisemaan opastetulla Aurajoki risteilyllä. Opas kertoo kaupungin historiasta ja rakennuksista Aurajoen varrella. Pyydä tarjous opastetusta risteilystä.

• Aurajoki kruisailu
• Ruissalo
• Hirvensalo
• Lahjakortti
• Häät, polttarit ja synttärit
• Tuhkan sirottelu mereen
• Opastetut kiertoajelut

Jokitaxi_logo_round_nega.png

Tiedustele hintoja ja matkoja. Soita 040-2207868 tai lähetä sähköpostia alla olevalla kaavakkeella tai suoraan jokitaxi@gmail.com. Maksuvälineenä käy kortti ja käteinen. Tervetuloa.

Kiitos viestistäsi