Aurajoki on

parasta 

Ms Aura 1 + kuvagalleria

 

Vankkarakenteisen kaunislinjaisen puuvenneen on veistänyt Mänttäläinen rak.mest. E.R.Achrén Tämä vene on Anaconda-sarjan kolmas vene. Veneen kaaret ja runkolaudat ovat mäntyä, peräpeili ja -tilan sivuseinät umpimahonkia ja hytin ikkunaseinämät mahonkipintaista kimpivaneria. Avotilassa matkustaa mukavasti 6 hengen seurue, sisätiloihin mahtuu suojaan kolme matkustajaa. Ohessa kuvia viime kesältä.

Kapteenina toimii veneen omistaja Eero Urmas.

“Olen aina halunnut veneellä Aurajoelle, vaihtaa vähän perspektiiviä. Jokitaxi oli hauska kokemus nähdä kaupunki uudesta kulmasta ja samalla säästää jalkoja.  ”

Satunnainen matkaaja

"Kävimme  Ruissalon Telakalla ja söimme samalla pizzat laituriravintolassa. Oli mahtavaa saapua veneellä ja saada kuljetus takaisin kotiovelle. Vähän kuin Veneziassa."

Asukas Telakkaranta

"Veimme syntymäpäiväsankarin veneajelulle. Pakkasimme herkut mukaan: vähän kuohuvaa ja syötävää. Pari tuntia meni liiankin äkkiä hyvien ystävien kanssa seurustellessa ja maisemia ihaillessa."  

Elämässä pitää olla kyytiä

Tiedustele hintoja ja matkoja. Soita 040-2207868 tai lähetä sähköpostia alla olevalla kaavakkeella tai suoraan jokitaxi@gmail.com. Maksuvälineenä käy kortti ja käteinen. Tervetuloa.

HUOM!

Jokainen on vastuussa vaatteidensa ja muun omaisuuden säilymisestä veneessä kyydityksen ajan! Jokitaxi ei vastaa kadonneesta omaisuudesta eikä ole löytötavaralain mukaan vastuullinen säilyttämään arvoisia löytötavaroita. Arvotavarat toimitetaan poliisille.

Jokitaxi  pidättää oikeuden muutoksiin. 

Jokitaxi Ms Aura 1

Eero Urmas

Lukoilantie 10 B14

20320 Turku

©Mainostoimisto Urmas Oy /www.mainosurmas.net