Aurajoki on

parasta 

Ms Aura 1 + kuvagalleria

 

Vankkarakenteisen kaunislinjaisen puuvenneen on veistänyt Mänttäläinen rak.mest. E.R.Achrén Tämä vene on Anaconda-sarjan kolmas vene. Veneen kaaret ja runkolaudat ovat mäntyä, peräpeili ja -tilan sivuseinät umpimahonkia ja hytin ikkunaseinämät mahonkipintaista kimpivaneria. Avotilassa matkustaa mukavasti 6 hengen seurue, sisätiloihin mahtuu suojaan kolme matkustajaa. Ohessa kuvia viime kesältä.

Kapteenina toimii veneen omistaja Eero Urmas.

“Olen aina halunnut veneellä Aurajoelle, vaihtaa vähän perspektiiviä. Jokitaxi oli hauska kokemus nähdä kaupunki uudesta kulmasta ja samalla säästää jalkoja.  ”

Satunnainen matkaaja

"Kävimme  Ruissalon Telakalla ja söimme samalla pizzat laituriravintolassa. Oli mahtavaa saapua veneellä ja saada kuljetus takaisin kotiovelle. Vähän kuin Veneziassa."

Asukas Telakkaranta

"Veimme syntymäpäiväsankarin veneajelulle. Pakkasimme herkut mukaan: vähän kuohuvaa ja syötävää. Pari tuntia meni liiankin äkkiä hyvien ystävien kanssa seurustellessa ja maisemia ihaillessa."  

Elämässä pitää olla kyytiä

Risteily antaa ystäville tilaisuuden nauttia toistensa seurasta samalla kun maisema vaihtuu. Kruisailu Jokitaxin kyydissä on matka ulos arjesta, matka maisemiin ja uuteen seikkailuun turvallisesti omassa porukassa.